🡠 Nieuws

OCMW van Anderlecht huldigt nieuw gebouw in

Op donderdag 08 februari 2024 huldigden Fabrice Cumps, burgemeester van Anderlecht, Karine Lalieux, minister van Pensioenen en Sociale Integratie, Fatiha El Ikdimi, schepen van Huisvesting en Gemeentegebouwen, Mustapha Akouz, voorzitter van het OCMW van Anderlecht, en de Raad voor maatschappelijk welzijn de nieuwe lokalen van het centrum in.
Gepubliceerd op 8 februari 2024

Het nieuwe gebouw van 1.200 m² aan de Raymond Vander Bruggenlaan 77 werd in 2013 door het OCMW aangekocht. Sindsdien en tot voor kort werden in samenwerking met de teams van het Centrum en de gemeente grootschalige renovatiewerken uitgevoerd.

De lokalen zijn verdeeld over 4 verdiepingen en zijn toegankelijk voor valide en mindervalide personen. Op de benedenverdieping bevindt zich het onthaal, waar afspraken in verband met medische hulp, energie en schuldbemiddeling doorgaan. De administratieve kantoren zijn verdeeld over de andere drie verdiepingen.

2

Andere nieuws

Op 13 december 2023 liep Kids First af

Op 13 december 2023 liep Kids First af

Het Kids First project ging twee jaar geleden van start na een projectoproep van de POD MI die daarmee de strijd tegen kinderarmoede wilde aanbinden.

De cel Energie helpt je in tijden van crisis

De cel Energie helpt je in tijden van crisis

Van maandag 4 tot vrijdag 8 september vindt op initiatief van het OCMW van Anderlecht en zijn partners de “Week van de energie” plaats. Vijf dagen lang worden stands in de gemeente opgesteld die de inwoners van Anderlecht informeren en sensibiliseren.