🡠 Pers

Het OCMW van Anderlecht en zijn partners gaan opnieuw hygiënekits onder kwetsbare vrouwen en mannen verdelen

Het OCMW van Anderlecht en zijn partners gaan opnieuw hygiënekits onder kwetsbare vrouwen en mannen verdelen Als gevolg van de prijsstijgingen en de daaruit voorvloeiende druk op de portemonnee van de huishoudens moeten tal van medeburgers helaas keuzes maken en afzien van de aankoop van basisproducten.
Gepubliceerd op 9 mei 2023
CP kits hygiéniques _Mai 2023

Andere perscommuniqués

OCMW van Anderlecht huldigt nieuw gebouw aan Raymond Vander Bruggenlaan in

Op donderdag 08 februari 2024 huldigden Fabrice Cumps, burgemeester van Anderlecht, Karine Lalieux, minister van Pensioenen en Sociale Integratie, Fatiha El Ikdimi, schepen van Huisvesting en Gemeentegebouwen, Mustapha Akouz, voorzitter van het OCMW van Anderlecht, en de Raad voor maatschappelijk welzijn de nieuwe lokalen van het centrum in.