🡠 Pers

OCMW Anderlecht: focus op de begroting 2022. De prioriteiten van dit post-crisisjaar

Op donderdag 21 april heeft de gemeenteraad de begroting van het OCMW voor het jaar 2022 goedgekeurd. Dankzij deze goedkeuring kan het OCMW zijn grootschalige programma voor steun aan mensen in precaire situaties voortzetten, in een context van energie- en humanitaire crisis.
Gepubliceerd op 26 april 2022
CP Budget 2022_26 avril 2022

Andere perscommuniqués

OCMW van Anderlecht huldigt nieuw gebouw aan Raymond Vander Bruggenlaan in

Op donderdag 08 februari 2024 huldigden Fabrice Cumps, burgemeester van Anderlecht, Karine Lalieux, minister van Pensioenen en Sociale Integratie, Fatiha El Ikdimi, schepen van Huisvesting en Gemeentegebouwen, Mustapha Akouz, voorzitter van het OCMW van Anderlecht, en de Raad voor maatschappelijk welzijn de nieuwe lokalen van het centrum in.