🡠 Pers

Het OCMW Anderlecht steunt Oekraïne in de strijd tegen Russische aanvallen

De verkozen leden van het Vast bureau van het OCMW van Anderlecht hebben met eenparigheid van stemmen een motie van steun en solidariteit aangenomen, zoals deze werd voorgesteld door de Voorzitter van het OCMW van Anderlecht, Mustapha Akouz.
Gepubliceerd op 1 maart 2022
CP Ukraine_01 mars 2022

Andere perscommuniqués

OCMW van Anderlecht huldigt nieuw gebouw aan Raymond Vander Bruggenlaan in

Op donderdag 08 februari 2024 huldigden Fabrice Cumps, burgemeester van Anderlecht, Karine Lalieux, minister van Pensioenen en Sociale Integratie, Fatiha El Ikdimi, schepen van Huisvesting en Gemeentegebouwen, Mustapha Akouz, voorzitter van het OCMW van Anderlecht, en de Raad voor maatschappelijk welzijn de nieuwe lokalen van het centrum in.