🡠 Pers

COVID-19: OCMW van Anderlecht kent “uitzonderlijke financiële steun” toe aan meerderjarige studenten die van het OCMW een inkomen ontvangen

De in het kader van de strijd tegen de Covid-19-pandemie genomen maatregelen hebben de financiële situatie van de meest kwetsbare studenten helaas verergerd. Als reactie daarop zal het OCMW van Anderlecht begin 2022 een eenmalige financiële steun toekennen aan volwassen studenten die door het OCMW worden gevolgd.
Gepubliceerd op 14 januari 2022
CP Aides étudiants_14 janvier 2022

Andere perscommuniqués

OCMW van Anderlecht huldigt nieuw gebouw aan Raymond Vander Bruggenlaan in

Op donderdag 08 februari 2024 huldigden Fabrice Cumps, burgemeester van Anderlecht, Karine Lalieux, minister van Pensioenen en Sociale Integratie, Fatiha El Ikdimi, schepen van Huisvesting en Gemeentegebouwen, Mustapha Akouz, voorzitter van het OCMW van Anderlecht, en de Raad voor maatschappelijk welzijn de nieuwe lokalen van het centrum in.