🡠 Pers

Het OCMW van Anderlecht steunt de slachtoffers van het noodweer

Het OCMW van Anderlecht mobiliseert zich om hulp te verlenen aan de personen die getroffen zijn door de overstromingen van de laatste dagen. Sindsdien, werden er concrete acties in plaats gesteld worden zoals de onderdakbrenging van slachtoffers en een gifteninzameling.
Gepubliceerd op 23 juli 2021
CP Intempéries_23 juillet 2021

Andere perscommuniqués

OCMW van Anderlecht huldigt nieuw gebouw aan Raymond Vander Bruggenlaan in

Op donderdag 08 februari 2024 huldigden Fabrice Cumps, burgemeester van Anderlecht, Karine Lalieux, minister van Pensioenen en Sociale Integratie, Fatiha El Ikdimi, schepen van Huisvesting en Gemeentegebouwen, Mustapha Akouz, voorzitter van het OCMW van Anderlecht, en de Raad voor maatschappelijk welzijn de nieuwe lokalen van het centrum in.