🡠 Pers

Om medeburgers in nood te helpen verdeelt het OCMW van Anderlecht voedselpakketten via een foodtruck

Sinds maart 2022 verdelen het OCMW van Anderlecht en Resto du Cœur in verschillende wijken van de gemeente voedselpakketten, ter ondersteuning van de actie uitgevoerd door de Sociale Kruidenier van het OCMW. De bedoeling van het project bestaat erin Anderlechtse burgers in nood te ondersteunen.
Gepubliceerd op 14 maart 2022
CP Food-truck _14 mars 2022

Andere perscommuniqués

OCMW van Anderlecht huldigt nieuw gebouw aan Raymond Vander Bruggenlaan in

Op donderdag 08 februari 2024 huldigden Fabrice Cumps, burgemeester van Anderlecht, Karine Lalieux, minister van Pensioenen en Sociale Integratie, Fatiha El Ikdimi, schepen van Huisvesting en Gemeentegebouwen, Mustapha Akouz, voorzitter van het OCMW van Anderlecht, en de Raad voor maatschappelijk welzijn de nieuwe lokalen van het centrum in.