🡠 Pers

Gratis pop-up vaccinatie en Covid kits

Van 15 tot en met 21 september kunnen de gebruikers van het OCMW van Anderlecht zonder afspraak naar de receptie van het OCMW komen om een vaccin tegen Covid-19 toegediend krijgen. Dit initiatief, aangemoedigd door de heer Akouz, voorzitter van het OCMW, maakt deel uit van een brede campagne om het OCMW meer bekendheid te geven bij het kwetsbare publiek. Gebruikers ontvangen ook een gratis "Covid" kit.
Gepubliceerd op 16 september 2021
CP Pop-up vaccination _ 16 septembre 2021

Andere perscommuniqués

OCMW van Anderlecht huldigt nieuw gebouw aan Raymond Vander Bruggenlaan in

Op donderdag 08 februari 2024 huldigden Fabrice Cumps, burgemeester van Anderlecht, Karine Lalieux, minister van Pensioenen en Sociale Integratie, Fatiha El Ikdimi, schepen van Huisvesting en Gemeentegebouwen, Mustapha Akouz, voorzitter van het OCMW van Anderlecht, en de Raad voor maatschappelijk welzijn de nieuwe lokalen van het centrum in.